Kılıçdaroğlu Erdoğan'a hakaretten hükümeti sorumlu tuttu
Özel Haber

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk'ten Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge adlı programında CHP'nin meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Tayyibin ... yıldıramaz bizleri" sözlerinden iktidarı sorumlu tuttu.

BUNU BU HALE GETİREN İKTİDAR PARTİSİ

Ahmet Hakan'ın "Atılan sloganlar vardı küfürlü ve nahoş. Siz de duruma müdahale etmediniz" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu şöyle yanıt verdi.

"O sloganları doğru bulmuyorum. Ama emin olun o gürültü içerisinde bilemiyorsunuz. Siz konuşuyorsunuz alkışlar geliyor, sloganlar geliyor. Ne olduğunu bilemiyorsunuz. Ben grup toplantısında slogan atılmasını doğru bulmuyorum. Ben de elimden geldiğince gençleri susturmaya çalışıyorum. Sloganın atılması konuşmamızı da engelliyor."

Kılıçdaroğlu küfür olayından hükümeti sorumlu tuttu

Bunu bu hale getiren kim? Getiren iktidar partisi değil mi? Onlar sloganlar attılar. Eskiden sloganlar atılır biterdi. Bizim de  aleyhimize bir sürü slogan atılıyor. Onlara gelince hiçbir şey yok bize gelince bu niye böyle oluyor?"

KILIÇDAROĞLU ZOR DURUMDA KALDI

Ahmet Hakan'ın daha önce hiçbir grup toplantısında  küfürlü slogan duymadığını hatırlatınca Kılıçdaroğlu cevap vermekte zorlandı.

Kılıçdaroğlu, "Orada da atıldı orada da sloganlar atılıyor. Normalde benim dediğim gibi bu sloganların hiç atılmaması lazım" şeklinde cevap verdi.