Kılıçdaroğlu saldırı sonrası Ardanuç'ta
ensonhaber.com

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının satır başları:

"Her zaman her ortamda halkın yanında olacağım, halkın çıkarlarını savunacağım. Kim ne derse desin, bu güzel ülkeye barışı huzuru getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör bizi yıldırır ne de başkaları.

MUSTAFA KEMAL'İN TÜRKİYE'SİNİ BÜYÜTMEK ZORUNDAYIZ

Çünkü biz Mustafa Kemal'in Türkiye'sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak içinde sunulmadı. Kanla şehitlerle gazilerle kurduk. Omuzunda silah taşıyan analarla kurduk. Birileri bize silah gösterecek, tehdit edecek biz de yılacağız, yılmayacağız. Allah'ın verdiği bir canımız var, o can bu ülke bu millet uğruna feda olsun diyeceğiz.

DİK DURACAĞIZ, YENİLMEYECEĞİZ

Bugün buraya zorlu bir yolculukla geldik, 1 şehidimiz var 2 yaralımız var. Terör hepimize ortak bir acıyı yaşatıyor, ama dik duracağız yenilmeyeceğiz. Hiçbir programımı iptal etmedim. Ne olursa olsun gideceğim. Vatandaşa söz verdim, ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim.Kılıçdaroğlu saldırı sonrası Ardanuç'ta

NEDEN GAZİ MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ DİYORUZ...

Hepimiz Gazi Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Saygı ve hürmetle anıyoruz. Her zaman ve her ortamda vatandaşlarımın cumhuriyete olan bağlılıklarını saygıyla gördüm, saygıyla andım. Mustafa Kemal'in askeri olmak gibi bir onuru paylaşmak da çok güzel bir şey. Neden diyoruz bunu? Çünkü bizi padişahın kulu değil, cumhuriyetin özgür bireyi yaptığı için. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi dediği için. 1921 yılında ilk yaptığı iş çcouk esirgeme kurumunu kuruyor. Savaşta çok kişi hayatını kaybetti. Şehit oldu babaları. O çocuklara bakacak bir devlet gerekiyordu ve onun adı Türkiye Cumhuriyeti'ydi. Kısa hayatında Batı'nın 100 yılda yaptığını 10-15 yıla sığdırdı. Kendi tarihimizi bileceğiz. Onun tarihini bileceğiz. Gazi Mustafa Kemal gibi insanlar 100 yılda bir yetişirler. Churchill'in dediği gibi bu yüzyıl da Türklere nasip oldu."

Kılıçdaroğlu saldırı sonrası Ardanuç'ta

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırının görüntüleri VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun zırhlı panzerdeki görüntüleri VİDEO