Kılıçdaroğlu terörle mücadele için 4 yıl istedi
AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta partililerle bir araya geldi. Burada gündemi değerlendiren CHP Lideri, terörle mücadele konusunda kendisine güvendiğini belirtti.

"KURTARMAZSAM SİYASETİ BIRAKACAĞIM"

Kılıçdaroğlu, "Ben size söz veriyorum anneler, 4 yıl içerisinde Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmazsam siyaseti bırakacağım." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu terörle mücadele için 4 yıl istedi

"SİZDEN İSTEĞİM.."

CHP Genel Başkanı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Sizden isteğim sizi düşünen, halkı düşünen, yaşlısı, genci ayrım yapmadan bu ülkeye huzuru getirecek olan, huzuru vaat eden bir partiye gelin destek verin. Bütün annelere ve bütün kadınlara sesleniyorum, bir ülkenin huzurunu görmek istiyorsanız kadının yüzüne bakacaksınız. Kadının yüzü gülüyorsa bilin ki o memlekette huzur ve bereket vardır. Kadının yüzü gülmüyorsa o memlekette huzursuzluk vardır, o memlekette sorun var demektir. Hangi anne eline kına yakarak askere gönderdiği çocuğunu güler yüzle karşılamak istemez. Gönderiyor ama huzursuz, gönderiyor ama korkuyor, 'evime ya bayrak asarlarsa ya çocuğum şehit olursa ne olur.'

Kılıçdaroğlu: Terörü bitiremezsem siyaseti bırakırım VİDEO

Kılıçdaroğlu terörle mücadele için 4 yıl istedi

"BEN SİZE SÖZ VERİYORUM.."

Ben size söz veriyorum anneler, 4 yıl içerisinde Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmazsam siyaseti bırakacağım."

Kılıçdaroğlu terörle mücadele için 4 yıl istedi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)