Kılıçdaroğlu'ndan saldırıya uğrayan öğrenciye ziyaret

Geçtiğimiz gün Maltepe'de minibüste yaşanan olayda, bir kadın başörtülü genç kıza "Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor" diyerek saldırıda bulunmuştu. Saldırı sonrası bir hukukçu, kadının CHP'li olduğunu iddia etmişti.

KILIÇDAROĞLU: KINIYORUM

İstanbul'da STK temsilcileriyle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Başıörtülü bir kız kardeşimize yapılan saldırıyı dün grup toplantısında kınadığımı belitmiştim. Hiç kimsenin giyim tarzına karışmayı kimse aklından bile geçirmesin. Öğleden sonra aileyi ziyaret edip sıkıntılarını dinleyeceğim."

ZİYARETİ YAKLAŞIK 20 DAKİKA SÜRDÜ

Kılıçdaroğlu, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğradığı belirtilen başörtülü genç kızı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, kızın ailesiyle birlikte yaşadığı Bostancı'daki evde yaklaşık 20 dakika kaldı.

"BİR DAHA OLMASIN"

Kılıçdaroğlu çıkışta yaptığı açıklamada, "Aileye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim; hiçkimsenin kılığından, kıyafetinden, yaşam tarzından inancından kimliğinden ötürü ötekileşterilmesini istemeyiz. Herkes bu ülkede özgürce yaşayabilmeli, herkes bu ülkede huzur içinde yaşayabilmeli... Kız çocuğumuza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve bir daha ülkemizde olmamasını arzu ediyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan saldırıya uğrayan öğrenciye ziyaret VİDEO

Genç kıza başörtüsü nedeniyle çirkin saldırı-VİDEO

Kılıçdaroğlu'ndan saldırıya uğrayan öğrenciye ziyaret
(Saldırıya uğrayan genç kız)

Başörtülü kıza saldıran CHP'li mahkemede kıvırdı haberiKılıçdaroğlu'ndan saldırıya uğrayan öğrenciye ziyaret
Genç kıza başörtüsü nedeniyle çirkin saldırı haberiKılıçdaroğlu'ndan saldırıya uğrayan öğrenciye ziyaret