Kırklareli'de bir polis memuru intihar etti

e

TOKİ konutlarında oturan polis Nizamettin Güzel, saat 21.00 sıralarında evinin yatak odasında beylik tabancasıyla henüz bilinmeyen nedenle başına ateş etti. Silah sesini duyan eşi ve kızı ağır yaralanan Güzel için ambulans istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Nizamettin Güzel'i Kırklareli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede doktorları müdahalesine rağmen Güzel kurtarılamadı.

EŞİ KRİZ GEÇİRDİ

Hastaneye gelen Güzel'in eşi ve kızı sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Yaklaşık 2 saat sonra eşinin ölüm haberini alan kadın sinir krizi geçirdi. Kadını, ölüm haberini alarak hastaneye koşan diğer polisler teselli etmeye çalıştı.

Kırklareli'de bir polis memuru intihar etti

"BABA BİZİ BIRAKIP GİTME"

Babasının ölüm haberi üzerine kızı da "baba bizi bırakıp gitme" diye feryat ederek gözyaşı döktü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CANAZESİ ÇANAKKALE'YE GÖNDERİLDİ

Güzel için görev yaptığı Kırklareli Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Hastaneden alınan Güzel'in cenazesi bahçeye getirildiğinde yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta zorlanan polis memurunun eşi Sibel ve kızı Selenay Güzel'i ölen memurun meslektaşları teselli etti. Yapılan duaların ardından ölen Nizamettin Güzel'in cenazesi, cenaze aracıyla memleketi Çanakkale'ye gönderildi.