Kırşehir'de şiddetli yağış esnafa zor anlar yaşattı
İHA

Sabah erken saatlerde başlayan ve şiddeti giderek artan yağmur Terme Caddesi üzerinde bazı esnafların dükkanları ile Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinin bazı bölümlerine zarar verdi.

TAHLİYE SIRASINDA BAZI ÇALIŞANLAR YARALANDI

Kültür Merkezi zemin katına dolan suyun tahliyesi esnasında ise bazı çalışanlar yaralandı. Bölgeye itfaiye, 112 görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Kültür Sanat Merkezi faaliyetine ara vermeden devam ederken Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, zemin kat dışında Kültür Merkezi'nde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ifade etti.

Kırşehir'de şiddetli yağış esnafa zor anlar yaşattı-VİDEO

TRAFİK TEK YÖNLÜ KAPATILDI

Öte yandan, Terme Caddesi su yoğunluğunu nedeniyle trafik tek yönlü kapatıldı. Esnafın yağmur suyunun dükkanına girmemesi için gösterdiği çaba yetersiz kalınca Belediye ekipleri müdahalede bulundu. İtfaiye görevlileri vidanjör ve dalgıç pompalar aracılığıyla dükkanlardan su tahliyesi yaptı. Zabıta görevlileri de kıyafetlerinin paçalarını toplayarak esnafa ve vatandaşa yardımcı olmaya çalıştı. Su baskınının yaşandığı alanda esnaf, her yağmur sonrası aynı sorunla karşılaştıklarını ve yine zararda kaldıklarını söyledi.

Kültür Merkezi'nin ardından Terme Caddesi'ndeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, esnafları ziyaret etti ve hasar tespit çalışmalarına katıldı.

Kırşehir'de şiddetli yağış esnafa zor anlar yaşattı

Kırşehir'de şiddetli yağış esnafa zor anlar yaşattı

Kırşehir'de şiddetli yağış esnafa zor anlar yaşattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)