Kısa süreliğine ücretsiz olan 5 android oyun
ensonhaber.com

Android akıllı telefonunuzda oyun oynamayı seviyorsanız bu oyunlar tam size göre. Normalde Google Play'de ücretli olarak satın alabileceğiniz aşağıdaki oyunlar, 11 Ocak itibariyle kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. İndirimlerin kaç gün içinde sona ereceğini sizler için ilgili yerlere ekleyerek bir liste oluşturduk.

Aşağıda sizler için listelediğimiz oyunları ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz:

1. UNDERTONES

oyun

Klasik tetris deneyimini farklı bir şekilde yaşayacağınız oyunda, tetristen farklı olarak aynı büyüklükte kareler kullanılıyor.

İNDİR - 3 gün içinde indirim sona eriyor

2. SURVIVAL ISLAND: EVO PRO

android

Minecraft benzeri bir yapıya sahip Survival Island: Evolve Pro, hepimizin bildiği ve sevdiği bazı temel işçilik / bina mekaniğine sahiptir. Oyun ıssız bir adada geçen hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

İNDİR - 7 gün içinde indirim sona eriyor

3. TIMING HERO

oyun

RPG tarzı Timing Hero, 8-bit grafikleriyle dikkat çekiyor. Oyunda karakteriniz için bir sınıf seçiyorsunuz ve ardından birbiri ardına canavarları öldürmekle görevli bir arenaya atılıyorsunuz.

İNDİR - 4 gün içinde indirim sona eriyor

4. ZOMBIE AVENGERS

android

Her biri düşmanı öldürmek için kendine özgü bir tarza sahip olan birçok farklı karakter arasından seçim yapıp, farklı maceralara atılacağınız oyunda, birçok kahramanın kilidini açabilirsiniz.

İNDİR - 1 gün içinde indirim sona eriyor

5. NIGHT SURVİVOR PRO

pyın

İlginç grafiklere sahip bu hayatta kalma ve macera oyununda, zombi salgınından sonra dünyada kalmış tek kurtulan bir karakteri yönetiyorsunuz. 28'den fazla farklı seviyenin olduğu oyunda birçok macera sizleri bekliyor.

İNDİR - 3 gün içinde indirim sona eriyor