Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Seyit ve Şura resti

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Seyit ve Şura resti

Geçen mart ayında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un son dizisi 'Kurt Seyit ve Şura', reytinglerde beklenenin altında kalması üzerine hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ardından da yapımın kaldırılması gündeme gelmişti.

Akşam'da yer alan habere göre, dizinin yayınlandığı Star TV'nin, yapım şirketi AY Yapım'a dizinin kaldırılması yönünde fikir beyan ettiği fakat bu karardan Tatlıtuğ'un resti sayesinde dönüldüğü ortaya çıktı. Son dönemin en popüler oyuncularından olan ve bölüm başı 70 bin TL alan oyuncunun kanal yönetimine, "Eğer dizimi bitirirseniz, bir daha hiçbir projenizde oynamam" diyerek tavır aldığı iddia edildi.

TATLITUĞ'U KAYBETMEYİ GÖZE ALAMADILAR

Tatlıtuğ gibi geniş hayran kitlesi olan bir oyuncuyu kaybetmeyi göze alamayan kanal yönetimi ise durumu tekrar gözden geçirdi. Yapılan değerlendirme sonucu da Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci sezon da devam ettirilmesine karar verildi.

RUSYA TUZLU GELDİ, DİZİ İSTANBUL'A TAŞINDI

Nermin Bezmen'in aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin çekimleri Rusya'da başlamıştı. Ancak maliyetin, ayrılan bütçeye fazla gelmesi sonucu sıkıntıya düşen ekip, hikayeyi İstanbul'a taşıdı. Bu kararla hem seyirciye daha yakın olunması hem de maliyetin azaltılması sağlanmıştı.