Kıvrılabilen ekranlı akıllı saat Nubia Alpha tanıtıldı
ensonhaber.com

25 Şubat'ta, İspanya'nın Barselona şehrinde başlayan Mobil Dünya Kongresi, tüm hızıyla devam ediyor. Birçok teknoloji üreticisinin yeni ürünlerini tanıttığı etkinlikte, Nubia, akıllı saat teknolojisine farklı bir bakış açısı getirdi. Şirket, dünyanın ilk kıvrılabilen ekrana sahip akıllı saatini tanıttı.

nubia

KAMERA VE eSIM DESTEĞİ

Nubia Alpha olarak tanıtılan akıllı saat, kıvrılabilen OLED ekrandan oluşuyor. Üzerinde bir kamera ile birlikte gelen saatte, ayrıca eSIM desteği de bulunuyor. (eSIM hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.)

İlgili Haber: [ SIM kartları tamamen ortadan kaldıracak eSIM nedir? ]

Nubia Alpha, normal bir akıllı telefonun sahip olduğu çoğu özelliği içinde barındırıyor. Snapdragon Wear 2100 işlemcisinden gücünü alan saatte 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı bulunuyor. Kendi işletim sistemine sahip olan saatin batarya kapasitesi ise 500 mAh.

Kıvrılabilen ekranlı akıllı saat Nubia Alpha tanıtıldı VİDEO

FİYAT VE ÇIKIŞ TARİHİ

Herhangi bir telefona bağlı olmadan da telefon işlevlerini yerine getirebilen bu cihazın, saat mi yoksa telefon mu olduğu hakkında çeşitli söylentiler olsa da çoğunluk bu cihazı, 'giyilebilir telefon' olarak adlandırıyor. Önümüzdeki nisan ayında satışa çıkması beklenen Nubia Alpha'nın fiyatı ise  449 euro olarak açıklandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji