Kjaer: Kız arkadaşım idmana gitmeme izin vermedi

Kjaer: Kız arkadaşım idmana gitmeme izin vermedi

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, Danimarka basınına açıklamalarda bulundu.

Ekstra Bladet gazetesine konuşan deneyimli savunmacı Mehmet Topal'ın aracına yapılan saldırı ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili itiraflarda bulundu.

KIZ ARKADAŞIM İZİN VERMİYOR

Ailesinin olayla ilgili büyük kaygı duyduğunu belirten Kjaer, "Olay olduğu sırada evdeydim ve dinleniyordum. Ardından bir telefon geldi. Sen neyden bahsediyorsun dedim. Bazı gerçekleri öğrenmem gerekiyordu. Kulübü arayarak kız arkadaşımın idmana gitmem için bana izin vermediğini söyledim. Annem ve babam Danimarka'dan arıyor ve neler olduğunu öğrenmeye çalışıyorlardı" dedi.

ARACIN CAMI NEDEN KURŞUN GEÇİRMEZ?

Yaşananların bazı soruları beraberinde getirdiğini belirten Kjaer, "Elbette insanın aklına bazı şeyler geliyor. En iyi arkadaşlarımla bir araya geldik ve bunun hakkında konuştuk. Neden aracında kurşun geçirmez cam vardı? Önceki günlerde Rize'ye gittik. Geçen sene otobüse saldırı olayının yaşandığı yerden geçtik ve pek çok polis tarafından korunarak seyahat ettik" diye konuştu.

F.BAHÇE BENİM İÇİN İLERİ BİR ADIM

Türkiye'nin bir başka gerçeğinin de futbola olan yoğun ilgi olduğunu belirten Danimarkalı oyuncu şunları söyledi: "İlk defa çok büyük yıldızlarla aynı takımda oynuyorum. Bruno Alves, Nani, Robin Van Persie ve Raul Meireles gibi futbolcularla aynı takımda forma giyiyorum. Fenerbahçe'de hem saha içinde hem dışında önemli sorumluluklarım var. Fenerbahçe'ye gelmek benim için ileri bir adım oldu."