KOBİ'lere 150 bin TL'lik teşvik geliyor

kobi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) Küçük ve Orta Boy Ölçekli İşletmeler'in (KOBİ) Proje Destek Programı hakkında bir duyuru yayınlandı.

İŞLETME BAŞINA 150 BİN TL DESTEK

ALTSO'dan yapılan açıklamaya göre, "KOBİ Proje Destek Programı'nda sunulan projelerin uygun bulunması halinde işletme başına 150 bin TL hibe destek verilmesi mümkün." denildi.

ALTSO'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya Hizmet Müdürlüğü, KOBİ Proje Destek Programı hakkında bilgilendirme yaptı. KOSGEB Antalya Hizmet Müdürlüğü tarafından odamıza ulaşan yazıda KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği kapsamında KOBİ'lerin yedi adet destek programı ile desteklendiği belirtilerek, bu destek programlarından birisininde KOBİ Proje Destek Programı olduğu bildirildi. KOBİ Proje Destek Programı'nda sunulan projelerin uygun bulunması halinde işletme başına 150 bin TL hibe destek verilmesi mümkün.

20 MART'A KADAR BAŞVURULAR AÇIK OLACAK

20 Mart'a kadar açık olacak şekilde KOBİ Proje Destek Programı için KOSGEB Veri Tabanı'na kayıtlı firmalar, 'KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek' (Kurumsallaşma) ve 'KOBİ'lerin Markaya Yönlendirilmesi' (Markalaşma) konulu projeleri ile ilgili başvuru yapılabilecek. KOBİ'lerin belirlenen konulardan sadece birine başvurabileceği destek programı, 20 Mart'a kadar KOBİ'lerin başvurularına açık olacak."