Kocaeli'de bir kız babasını dövenlerin dükkanını dağıttı

kocaeli

Dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, İzmit'teki Küçük Sanayi Sitesi'nde Çelik Kontrüksiyon dükkanı bulunan 49 yaşındaki Orhan Çolak, daha önce de araç kiraladığı kişilerle, son kiraladığı araçla ilgili olarak anlaşmazlık yaşadı.

DÖVÜP YOL KENARINA ATTI

İddiaya göre bu kişiler, Çolak'ı dün akşam işyerinden otomobille alıp Gölcük Yolu'na götürerek dövdü. Daha sonra da yol kenarına attı.

KIZI SİNİR KRİZİ GEÇİRİNCE DÜKKANI BASTI

Orhan Çolak, telefonla yakınlarına haber vermesi üzerine bulunduğu yerden alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastaneye gelen kızı Simge Çolak, babasını yüzü gözü şişmiş halde görünce sinir krizleri geçirdi. Genç kız daha sonra onu bu hale getirdikleri ileri sürülenlerin araç kiralama dükkanına giderek onlarla tartıştı. İşyerinin camlarını taş atarak kırdı.

Babasının intikamını kızı aldı

Kocaeli'de bir kız babasını dövenlerin dükkanını dağıttı

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yatıştırılamayan genç kız ortalığı bildirine katarken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Orhan Çolak'ın da ifadesi üzerine kendisini dövdüğü ileri sürülenleri, hem işyerinin camlarını kıran genç kızı ifade almak üzere karakola götürdü. Her iki tarafın da birbirlerinden şikayetçi oldu. Taraflar daha sonra serbest bırakıldı.

Kocaeli'de bir kız babasını dövenlerin dükkanını dağıttı