Kocaeli'de eve giren hırsızlar cinayet işledi
İHA

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şirinköy kalıcı konutlarında meydana gelen olayda, sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen bir kadının eve giren hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edildi.

Kocaeli'de eve giren hırsızlar cinayet işledi

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları 496. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük'te bir otomobil fabrikasında işçi olarak çalışan sağır ve dilsiz olan Selçuk Çetindağ, gece mesaisinden eve geldiğinde yine kendisi gibi sağır ve dilsiz olan eşi Hacer Çetindağ'ı kanlar içinde görünce komşularından yardım istedi.

Kocaeli'de eve giren hırsızlar cinayet işledi

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Hacer Çetindağ'ın boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evde detaylı incelemelerde bulundu.

BİLEZİKLERİ ÇALINDI

Polis ekiplerince evde yapılan kontrollerde, Hacer Çetindağ'ın kolundaki bileziklerin çalındığı belirlenmesi üzerine araştırmalar cinayetin hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği üzerine yoğunlaştırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Hacer Çetindağ'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk annesi olan Hacer Çetindağ'ın katil ya da katillerinin yakalanması için polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)