Kocasını öldüren Adanalı için savcı indirim istedi

israil

Adana'da 2.5 yıl önce evlenen Çilem Karabulut (28) kocası Hasan Karabulut'u (33) evinin yatak odasında öldürdü. Genç kadın bebeğini de alıp evden kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu.

"FUHUŞ YAPTIRMAK İSTEYİNCE ÖLDÜRDÜM"

Karabulut ifadesinde, eşi Hasan'dan sürekli şiddiet gördüğünü ve son olarak kendisini fuhuş yaptırmak için Antalya'ya götürmek istediği için öldürdüğünü belirterek şunları söyledi;

"8 Temmuz 2015 günü saban 07.00'da eve geldi. Bebeği yatak odasından çıkarmamı istedi. Ben de diğer odaya götürdüm. Daha sonra yatak odasına tekrar geldiğimde, her zaman belinde taşıdığı tabancayı yastığın altına koydu, soyundu, valiz çıkardı 'ben biraz uyuyacağım iki kadın ve sen hazırlan Antalya'ya gideceğiz' dedi. 'Diğer 2 kadınla birlikte sen fuhuş yapıp bana para kazanacaksınız artık, Adana ile ilişkilerini kes' dedi. Ben kendisine bakınca 'ne bakıyorsun bundan sonra lafımı ikiletme' diyerek saçlarımdan tutup sürükledi, ben de düştüm, saçımdan tuttuğu için Hasan da yatağın arasına düştü. Benim elim de yastığın altına gitti. Antalya'ya gitmeyip fuhuş yapmayacağım için Hasan'ın beni öldüreceğini düşünüp yastık altındaki tabancayı alarak, Hasan bana dönmeden ona ateş etmeye başladım. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum çünkü tabancadan anlamıyorum, sonra tabancayı yatak odasına bırakıp, Hasan gelebilir diye yatak odasının da kapısını kilitledim bebeğimi de evden alarak kaçtım. Kucağımda bebeğimle dolmuşa binip çarşıya, oradan da Sofulu'da bir aile dostumuza gittim. Bu aileye eşimle tartıştığımı, telefonumu da yolda düşürdüğümü söyleyip ikinci el bir telefon aldırdım. Bebeğimin karnını doyurduktan sonra Hasan Karabulut'un avukatını arayıp 'Hasan'a tabanca ile ateş ettim vurulup vurulmadığını bilmiyorum' dedim"

Eşini öldüren kadın: Kadınlar ölmesin biraz da erkekler ölsün

Kocasını öldüren Adanalı için savcı indirim istedi

SAVCI CEZAYA İNDİRİM İSTEDİ

Savcının, karakola götürülürken kameralara, "Namusum için öldürdüm. Hep kadınlar mı ölecek biraz da erkekler ölsün." diyen Çilem Karabulut'un, "ağır tahrik altında cinayet" suçundan yargılanmasını istediği ögrenildi. Böylece Karabulut'un cezasında indirime gidilecek.

Kocasını öldüren Adanalı için savcı indirim istedi

Kocasını öldüren Adanalı için savcı indirim istedi