Konya'da bir pastane sahibi dolaptaki kolaları yola döktü

kola

Beyşehir'de Atatürk Caddesi üzerinde pastane işletmeciliği yapan Emrullah Kutas, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını İsrail ürünü içeceklerini dolaplarından çıkarmak suretiyle protesto etti.

TENEKE KUTU İÇİNE TÜM KOLALARI DÖKTÜ

Teneke kutu ve pet şişe içerisindeki kolaları pastanenin önündeki kaldırım üzerine koyduğu bir kovanın içerisine dökerek boşaltan pastane sahibi Kutas ve çalışanları, ardından boşlarını yere fırlattı. Kovaya boşaltılan kolalar daha sonra kaldırım kenarına döküldü.

"DOLAPLARDA BULUNANLARIN HEPSİNİ İMHA ETTİK"

Pastane sahibi Emrullah Kutas, yaptığı açıklamada, İsrail ürünlerini işyerinde satmama kararı aldıklarını söyleyerek, "Biz İsrail ürünlerinden kolayı, fantayı hepsini boykot ettik ve satmayacağız. Dolaplarda bulunanların hepsini imha ettik, çöpe döktük" dedi.

Konya'da bir pastane sahibi dolaptaki kolaları yola döktü

"İSRAİL ÜRÜNLERİNİ İŞYERİMİZE SOKMAYACAĞIZ"

İşyerinde İsrail ürünü hiçbir şey görmek ve satmak istemediklerini aktaran Kutas, "Elimizde olan İsrail ürünü ufak tefek yağlar vardı, onları da tüm elemanlarımızla çöpe attık, imha ettik. Gönlümüz ister ki, tüm Beyşehir, tüm Konya ve tüm Türkiye bizim yaptığımızın daha iyisini, daha güzelini yapsın. İnşallah İsrail ürünlerini işyerlerinde bulundurmazlar. Gazze'de Müslüman kardeşlerimizi katlederken biz de burada duyarsız kalamayız. Biz ancak bu kadarını yapabiliyoruz. Boykotumuzu, İsrail Müslüman kardeşlerimizi öldürdüğü müddetçe sürdüreceğiz. İsrail ürünlerini işyerimize sokmayacağız, gerekirse orada onlarla cephede savaşacağız" diye konuştu.

AFİŞ ASTI

Pastane sahibi Kutaş, işyerinin camına da "Bu işyerinde İsrail ürünleri satılmaz" yazısını asarak yaptığı boykotu müşterilerine duyurdu.

Konya'da bir pastane sahibi dolaptaki kolaları yola döktü