Konya'da göle atlayan 3 kişinin cesedi bulundu

e

Olay, dün saat 17.45 sıralarında Seydişehir'in eskiden köy statüsünde olan Kumluca Mahallesi'nde meydana geldi. Konya'da un fabrikasında çalışan Oğuz Celebe ve ailesi Ramazan Bayramı'nı geçirmek için memleketleri Kumluca Mahallesi'ne gitti. Oğuz Celebe, oğulları Hüseyin Celebe, Semih Can Celebe ve kardeşi Yavuz Celebe ile kabristan ziyareti öncesi birlikte Çarşamba Çay'ında balık tutmaya gitti. İddiaya göre çayın kenarında duran Semih Can, dengesini kaybedip suya düştü.

Semih Can'ın akıntıya kapıldığını fark eden 45 yaşındaki baba Oğuz Celebe, ağabeyi 19 yaşındaki Hüseyin ve amcası 47 yaşındaki Yavuz Celebe de, Semih Can'ı kurtarmak için suya atladı. 3 kişi de suyun akıntısına kapıldı. Durumu fark eden çevredekiler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri akıntıya kapılan Yavuz Celebi'nin cesedini suya girdikleri bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında buldu. Celebe'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konya'da göle atlayan 3 kişinin cesedi bulundu

BABA VE 2 OĞLUNUN CESEDİNE ULAŞILDI

Diğer 3 kişinin bulunması için de AFAD'ın dalgıç ekibi çağrıldı. Bir süre arama yapan dalgıçlar karanlığın etkisi nedeniyle çalışmalara ara verdi. Sabah erken saatlerde yeniden başlayan arama çalışmalarında baba Oğuz Celebe ve 2 oğlunun cesedine ulaşıldı. Baba ve oğullarının cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 4 kişinin cenazesinin bugün Kumluca Mahallesi Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.