Konya'da polise kafa ve yumruk atan kişi serbest bırakıldı
İHA

1

Dün öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesinde meydana gelen olayda, 8 katlı bir apartmanın çatı katında devam eden tadilat sırasında yangın çıktı. Yangın devam ettiği esnada apartman yöneticisi ve apartman sakinleri arasında çıkan kavgaya Fatih Polis Merkezinde görevli bir polis memuru biber gazıyla müdahale etmek istedi.

POLİSE ÖNCE KAFA SONRA YUMRUK ATTI

Bu sırada yangında evi hasar gören 40 yaşındaki Yaşar A. da polise önce kafa ardından yumruk atarak yaraladı. Aldığı darbe sonrasında dudağından ve burnundan yaralanan polis memuru, olay yerinde bekleyen ambulansta tedavi altına alındı.

Biber gazıyla müdahale eden polis kavgadan nasibini aldı VİDEO

GÖZALTINA ALINMIŞTI, SERBEST BIRAKILDI

Polis memurunun darp edilmesinin ardından meslektaşları Yaşar A.’yı kavgadan sonra tespit ederek gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şahıs, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilen Yaşar A., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Konya'da polise kafa ve yumruk atan kişi serbest bırakıldı

"GAZIN ETKİSİYLE VURDUM"

Adliye çıkışında ailesi tarafından karşılanan Yaşar A., apartmanın en üst katındaki dairenin kendisinin olduğunu söyleyerek, "Gazın etkisiyle oldu. Polis olduğunu görmedim. Olay bir anda oldu. Olayın etkisiyle tam ne olduğunu hatırlamıyorum. İstemeyerek oldu. Gözüme biber gazı geldi, o esnada ne yaptığımı hatırlamıyorum” diye konuştu. Yaşar A., daha sonra yakınlarıyla birlikte bir otomobile binerek adliyeden ayrıldı.

Konya'da polise kafa ve yumruk atan kişi serbest bırakıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)