Koray Aydın, Akşener'in ekibine katıldı
ensonhaber.com

koray aydın

Harekete katılımı nedeniyle Ankara'da düzenlenen toplantıda konuşan ve daha önce bakanlık da yapmış olan Aydın, "MHP'nin kurucu ilkeleri mevcut yönetim tarafından terk edilmiştir... Artık yeni hareketle (Akşener'in kuracağı parti) birlikte yoluma devam edeceğim. Bu hareket muhakkak iktidar olacaktır." diye konuştu.

"AYDIN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Toplantıda söz alan Akşener de, "Aydın'a hareketimize katıldığı için çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve tıkanmış siyaseti için büyük bir seçenek oluşturmak için yola çıkıyoruz." ifadesini kullandı.

Koray Aydın, Akşener'in ekibine katıldı

Geçtiğimiz günlerde Reuters'ta yayınlanan analiz haberde değerlendirmesinde Akşener'e yakın bir kaynak, "Yeni parti kuruluşunu Ekim ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz" demişti.

CİHAN PAÇACI DA YER ALACAK

Akşener'in yeni partisinde, MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi milletvekillerinin yanısıra, MHP'nin eski genel sekreterlerinden Cihan Paçacı'nın da yer alacağı açıklanmıştı.

MHP'den ihraç edilen ve Akşener gibi MHP'den ihraç edilen eski milletvekili Sinan Oğan ise, Akşener'in hareketinde yer alacağına dair açıklama yapmamıştı.