Korkmaz Yiğit A Haber canlı yayınından kovuldu - İzle

Korkmaz Yiğit A Haber canlı yayınından kovuldu - İzle

Programın konuğu matbaa sahibi Doğan Kasatoğlu'nun, hakkındaki iddialarına yanıt vermek için canlı yayına bağlanan işadamı Korkmaz Yiğit ile sunucu Mehmet Ali Önel arasında tartışma yaşandı.

KORKMAZ YİĞİT'İ CANLI YAYINDAN ALDI

Kendisine savunma hakkı veren Önel'e "Siz mahkeme misiniz beyefendi? Ne cüretle bu soruları soruyorsunuz?" diye çıkışınca Önel kızarak, "Beyefendiyi yayından alın" dedi.

Korkmaz Yiğit A Haber canlı yayınından kovuldu

MESUT YILMAZ HÜKÜMETİNİ BİR KASETLE DÜŞÜRMÜŞTÜ

Türkbank ihalesini kazanan Korkmaz Yiğit'in Alaattin Çakıcı ile ilişkisi ortaya çıkınca "Kaset hükümetimizin önünü kesmeye yönelik büyük bir komplodur" diyen Başbakan Mesut Yılmaz, istifa etmek zorunda kalmıştı.

Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, "Yayımlanan kaset, çetelerle mücadele konusunda hükümetimizin önünü kesmeye yönelik büyük bir komplodur." demişti.

Korkmaz Yiğit A Haber canlı yayınından kovuldu - İzle

Ertesi gün çıktığı bir TV programında da "Kirli ilişkiler iş, siyaset, medya ve kamuoyunu sarmış durumdadır. Önümüzü kesmek istiyorlar, mücadelemizi sürdüreceğiz." diyecekti.

Sözlerin sahibi gensoru ile düşürülen 55. Hükümet'in başbakanı Mesut Yılmaz'dı. O'na bu sözleri söyleten ise işadamı Korkmaz Yiğit'in, daha önce kayda alıp, tutuklandığı gün kendi kanalında yayına verdirttiği kasetti.

Kasetin içeriği Türkiye gündemine tabiri caizse 'bomba' gibi düşmüştü. Yiğit, özelleştirmeden aldığı Türk Ticaret Bankası'nın (Türkbank) satışı ile ilgili, işin içine Alaattin Çakıcı'nın adının da karıştığı uzunca bir kaset kayda almıştı. Başbakan Mesut Yılmaz'ın da sürece dahil olduğunu söylüyordu işadamı...