Kosova'da 2 kişi otomatik silahlarla tarandı

Kosova'da 2 kişi otomatik silahlarla tarandı

Dün akşam saatlerinde İpek kenti merkezinde bulunan Gold Oteli'nin yan tarafından geçmekte olan 28 yaşındaki V.K ile 24 yaşındaki L.N'nın üzerine iddiaya göre, kimliği belirsiz kişiler tarafından iki araçtan otomatik silahla ateş açıldı.

Kosova'da 2 kişi otomatik silahlarla tarandı

6 KİŞİ YARALANDI, 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

V.K. ile L.N'nin yere yığılmasının ardından saldırganlar, etrafa rastgele ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 28 yaşındaki V.K ile 24 yaşındaki L.N'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, saldırıda 6 kişi de yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan yaralılardan 5'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ARNAVUTLUK SINIRINA KAÇTILAR

Polis ekipleri, katliam yerinde incelemelerde bulunurken, saldırganların peşine düşen özel polis birlikleri, kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Lugu i Baranit Dağı yakınlarında, saldırıda kullanılan iki aracı alevler içinde buldu. Saldırının ardından açıklamada bulunan bir polis yetkilisi, saldırganların izlerini kaybettirmek amacıyla araçları ateşe verdiklerini ve Arnavutluk sınırına doğru kaçtıklarını söyledi. Polis saldırının kan davandan kaynaklandığını açıklarken, kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.