Küçük Elif kızak yaparken hayatını kaybetti

2

Uludağ’da ikinci oteller bölgesindeki olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. Sömestr tatili nedeniyle Annesi Ceyda ve Babası Cengiz Uymuşlar ile birlikte sömestr tatilini geçirmek için Uludağ'a gelen 8 yaşındaki Elif Uymuşlar kiraladığı kızak ile kaymaya başladı. Elif Uymuşlar kontrolünü kaybedip dere yatağına yuvarlandı.

İÇ KANAMA GEÇİRDİ

Başını sert bir kar kütlesine çarpan kız çocuğu iç kanama geçirdi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan kız çocuğu çağırılan Ambulans Helikopter ile getirildiği Çekirge Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturmaya başlandı.

TALİHSİZ ELİF’İN ANNESİ DE YARALI

Bursa’da kızak yaparken dere yatağına düşerek yaşamını yitiren Elif Uymuşlar’ın, tatil için Uludağ’a annesi Ceyda ve ablası Zeynep Uymuşlar ile geldiği öğrenildi. Kaza anında, kızı Elif ile birlikte kızakla kayan anne Ceyda Uymuşlar’ın da yaralandığı öğrenildi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve kızının öldüğünden habersiz olduğu belirtilen anne Uymuşlar’ın ise yüzünde çizik ve morluklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Küçük Elif kızak yaparken hayatını kaybetti

Daha önce tatile birlikte geldikleri belirtilen baba Cengiz’in eşinden ayrı olduğu ve kaza sırasında Uludağ’da bulunmadığı belirtildi. Elif Uymuşlar’ın cenazesinin Bursa Adli Tıp’tan alındığı öğrenildi.