Kurt Seyit ve Şura final yapacak

kurt seyit

Güneş'in haberine göre Star TV mart ayında 2 milyon TL vererek adı reyting garantisi anlamına gelen Kıvanç Tatlıtuğ'la 2 yıllığına anlaşmış ve dev bütçeli 'Kurt Seyit ve Şura' dizisine başlamıştı. Ancak ilk bölümleri Rusya'da çekilen dizi, yüksek beklentinin aksine reytinglerde büyük hayal kırıklığı yaşattı.

FAHRİYE EVCEN VE ZERRİN TEKİNDOR DİZİYE DAHİL OLMUŞTU

Dizinin durağan senaryosu, yabancı ülkede geçmesi ve en önemlisi de başrol kadın oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Tatlıtuğ'la kimyasının tutmaması düşük reytinglere sebep olarak gösterildi. Bu sezon bu nedenle İstanbul'a taşınan diziye Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen ekibe katıldı. Evcen annesini canlandıran Zerrin Tekindor'la Kurt Seyit'in yeni eşi olarak senaryoya dahil oldu.

Fahriye Evcen Kurt Seyit ve Şura'da İZLE

SONUÇ YİNE DEĞİŞMEDİ

Dizinin yeni sezon ilk bölümü salı akşamı yayınlandı. Ancak sonuç yine değişmedi. Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da tüm seyirciler'de 2 reyting ve 5.47 izlenme oranıyla 23. olabildi. AB Sosyoekonomik Statü'de ise 3.35 reyting ve 9.15 izlenme oranıyla 7. olabildi. Bölüm başı maliyeti yaklaşık 800 bin TL olan dizinin yurtdışı ve reklam anlaşmalarından dolayı 13 bölüm sürmesi planlanıyor. Dizi yılbaşında final yaparak ekranlara veda edecek.

Kurt Seyit ipten döndü - Kurt Seyit ve Şura İZLE