Kurtlar Vadisi'ne Filistin'den konuk - Foto

Kurtlar Vadisi'ne Filistin'den konuk - Foto

atv'nin sevilen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun önceki gün yurt dışından konukları vardı. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nün Türkiye-Filistin Gençlik Programı kapsamında Türkiye'ye gelen 8 ülkeden 35 Filistinli genç, dizinin İstanbul Üsküdar'daki platosunu ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN..

Oyunculardan Adnan Erdoğan (Deli Hüsnü), Görkem Sevindik (Pusat), Erhan Ufak (Erhan) ve Cahit Kayaoğlu (Cahit) ile bir araya gelen Filistinli gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençler, Filistin'de Murad Alamdar olarak tanınan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ı (Polat Alemdar) göremeseler de yine de unutulmaz bir gün yaşadı. Polat Alemdar'ın dizideki masasına oturan gençler, Polat gibi çevreye talimat vermeyi de ihmal etmedi.

"BU DİZİ FİLİSTİN İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Filistin Dışişleri Bakanlığı'nda tercüman olarak çalışan İman Atari "Bu benim için, Filistin ve direniş için çok büyük bir anlam taşıyan bir dizi. Bir insanın, ülkesine karşı dış işgallerin yanı sıra kendi ülkesindeki güçlerle de savaşması açısından da önemli" diye konuştu. Büyük heyecanla Polat Alemdar'ın masasına oturan foto muhabiri Usame Salih ise "Cumaları Murad (Polat) çıkınca hiçbir yere gitmiyorum" dedi. Farah Said ise "Türkiye'nin Filistin'in üzerine titremesi, aynı duyguları hissetmesi çok güzel" ifadesini kullandı. 17-22 Mart arasında Türkiye'de bulunacak gençler, tarihi yerleri de gezdikten sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya gelecek. Filistin'in ardından bu yıl Yemen, Nijer, Somali, İrlanda, Polonya ve Bosna Hersek'ten gençlerin ülkemize geleceği belirtildi.