Kuşadası’nda 19 ayrı suçtan aranan 2 firari yakalandı
İHA

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği İnfaz ekibinin gerçekleştirdiği operasyonda; Hacıfeyzullah Mahallesi’ndeki bir evde, hakkında çeşitli hırsızlık suçlarından 11 ayrı yakalama emri bulunan ve ayrıca 7 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi M. D. (22) isimli zanlı yakalandı.

TUTUKLANDI

Saklandığı evde polis tarafından operasyonla yakalanarak gözaltına alınan cezaevi firarisi zanlı, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Kuşadası’nda 19 ayrı suçtan aranan 2 firari yakalandı

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ

Bu arada, Kuşadası polisinin gerçekleştirdiği ikinci operasyonda, Cumhuriyet Mahallesi Turizm Sokak üzerinde şüpheli davranışlar sergileyen bir kişi, durduruldu. Yapılan araştırmada B.A.(40) isimli şüphelinin, cezaevi firarisi olduğu ayrıca Kuşadası ile Söke ilamat ve infaz büroları tarafından, " tehdit, Tutuklu ve Hükümlünün kaçması, Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, Hakaret, Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını ihlal etme ve Hırsızlık" olmak üzere 8 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)