Lal Denizli babasına rağmen aşk pozu verdi

ruzyr

Ünlü futbol adamı Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'yla ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lal Denizli, son dönemde özel hayatıyla gündemde.

"ARTIK BÜYÜDÜM"

Artık 20 yaşında güzel bir genç kız olan Denizli, Çeşme tatilinde kendisinden 15 yaş büyük oyuncu Rıza Kocaoğlu'yla yakınlaştı. Yaz başında arkadaş ortamında başlayan samimiyet ilişkiye dönüştü.Çiftin en büyük destekçisi ise Ceylan Çapa

İLİŞKİYE TAM GAZ DEVAM

Güneş'in haberine göre, Kocaoğlu'nun uyuşturucu operasyonunda yargılanması ve yaşça büyük olması baba Mustafa Denizli'yi endişelendirdi ve kızına bu beraberliğe sıcak bakmadığını anlattı. Babasına olan bağlılığını baş harfini eline dövme yaptırarak gösteren Lal Denizli ise bu uyarıya rağmen ilişkisine devam kararı aldı.

Lal Denizli babasına rağmen aşk pozu verdi

ÇAPA'DAN DESTEK

Cuma gecesi sevgilisiyle samimi bir fotoğrafını instagram sayfasına yükleyen Denizli'ye, Burak Özçivit'le evliliğe giden ilişkisi geçen aylarda noktalanan kuzeni Ceylan Çapa'dan destek geldi. Çapa, kuzeninin bu fotoğrafının altına "Yerim ama ben sizi" mesajını yazdı.

RIZA'DAN SEVGİLİYE ŞİİR JESTİ

Kocaoğlu da daha sonra sevgilisinin paylaştığı fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı. Denizli'nin 7 hafta önce sevgilisiyle denizde sarılarak çektirdiği pozun altına da Cemal Süreyya'nın "Biz eskiden de en aşağı böyleydik senlen" dizesiyle başlayan şiirini yazdığı, ardından şiire "Bulut mu olsam, gemi mi yoksa? Balık mı olsam yosun mu yoksa? Ne o, ne o, ne o? Deniz olunmalı" dizeleriyle karşılık veren sevgilisine "Güzel bir şiirle fotoğrafımı şereflendirdiniz, teşekkür ederim" mesajını gönderdiği ortaya çıktı.

Lal Denizli babasına rağmen aşk pozu verdi