Lezzete yelken açan Göcek

Şehri ziyaret eden Serhat Kula, Skylife Dergisi'ne bir gezi yazısı hazırlayarak Göcek'te yaşadığı tecrübeleri anlattı: Tam anlamıyla sakinliği yaşamak isteyenlerin adresi Göcek.

Lezzete yelken açan Göcek

Tabiatın en mükemmel manzaralarını ziyaretçilerine bir fotoğraf albümü gibi kare kare seyrettiren bir yer burası. Muğla’nın büyük ve şaşaalı tatil merkezlerinin arasında sadece kıymetini bilenlerin farkında olduğu saklı bir cennet demek mübalağa olmaz.

Lezzete yelken açan Göcek

PRESTİJLİ MARİNALAR BULUNUYOR

Denize âşık insanların, yazısız bir sözleşmeyle ortak bir kıymeti paylaşıyor gibi yaşadığı Göcek’te, Türkiye’nin en prestijli marinalarından biri bulunuyor. Marinanın açıklarında ise tekneler, sahiplerinin deniz tutkusunu ispat etmeye çalışırcasına birbiriyle yarışıyor. Bu teknelerin en saklı kıyıları arayan bir kâşif edasında açılmış yelkenleri Göcek’in siluetini oluşturuyor.

Lezzete yelken açan Göcek

GİDEN BİR DAHA GİDİYOR

Göcek’e bir giden kesin bir daha gidiyor. Dolayısıyla bölgenin misafirleri artık müdavimleri olmuş durumda. Bu yüzden de Göcek’in yerlileri ve dönemlik ziyaretçileri birbirini çok iyi tanıyor. Göcek’in muhteşem denizini görünce, ziyaretçilere hak vermemek imkânsız.

Lezzete yelken açan Göcek