LG, ilk 5G destekli telefonu LG V50'yi tanıtacak
ensonhaber.com

25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi, birçok akıllı telefon teknolojisine de ev sahipliği yapacak. Özellikle 5G destekli telefonların ön planda olması beklenen etkinlikte, gözler LG'nin üzerinde olacak.

LG V50 25 ŞUBAT'TA TANITILACAK

LG'nin ilk 5G destekli akıllı telefonu olma özelliğine sahip LG V50, 25 Şubat'taki etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Telefonun özellikleri resmi olarak açıklanmadı, ancak son sızıntılara göre LG V50, Snapdragon 855 işlemci ve Snapdragon X50 5G modemi ile birlikte gelecek.

LG V50

Güvenilir sızıntı kaynağı olan Evan Blass, kendi Twitter hesabından LG V50'nin yukarıdaki fotoğrafını paylaştı. Çentiksiz bir ekran tasarımına sahip olan telefonun ön tarafında, iki adet kamera bulunuyor. Ayrıca telefonun, 4000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

SATIŞA ÇIKMA TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

LG'nin ilk 5G destekli telefonu LG V50, her ne kadar 25 Şubat'ta resmi olarak tanıtılacak olsa da hangi tarihte satışa çıkacağı bilinmiyor. Şirket, telefonun 2019'un ilk yarısında piyasaya sürüleceğini de doğruladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji