LG'nin bir sonraki telefonu, ekranlı kılıf içerebilir
ensonhaber.com

LG, akıllı telefon sektöründe kimsenin denemediği yeni şeyler yapmaya devam ediyor. Kulaklık jakından modüler LG G5'e kadar değişik birçok fikirle karşımıza çıkan LGayrılabilir ikinci bir ekrana sahip akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor.

LG'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonlarından biri, şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak. Bu yeni telefonun isteğe bağlı ekranlı bir kasa tarafından destekleneceği bildiriliyor. İsteğe bağlı olacak bu kılıf, içerdiği ekran sayesinde telefonun ekranı iki katına çıkacak.

lg

LG, TELEFONLARINI TANITMAYA HAZIRLANIYOR

LG, şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde görünüşe göre birden fazla telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen G8 ThinQ modelini tanıtacak olan LG'nin, iki ekranlı telefonunun G8 serisinde olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. İkinci ekran olarak kullanılacak ekranın hangi ölçülere sahip olduğu bilinmese de, LG'nin Samsung gibi katlanabilir telefonlara yönelmediği görülüyor.

LG'nin merakla beklenen çift ekranlı telefonunu, 24 Şubat'taki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. LG'nin yeni tasarımı, telefonda birçok çalışma yapan kullanıcılar için kullanışlı olabilir.