Limankent’le İstanbul’a 8 milyon turist gelecek

Limankent ile ilgili son açıklama JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş’tan geldi. Avi Alkaş, Limankent projesi için “Kruvazör turizmiyle yılda 8 milyon yabancı turisti İstanbul’a kazandıracak” yorumunu yaptı.

Limankent’le İstanbul’a 8 milyon turist gelecek

LOJİSTİKTE MERKEZ OLACAK

3. havalimanı, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin tamamlanmasıyla birlikte Limankent projesinin ulaşılabilirliğine dikkat çeken JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, “Proje lojistik açıdan önemli bir merkez haline gelecek.” dedi. JLL Türkiye verilerine göre, lojistik arzının 2017 yılı sonunda yaklaşık 8.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. İnşaatı devam eden tüm projeler tamamlandığında toplam lojistik arzının önümüzdeki beş senede 11.1 milyon metrekareyi bulacağı öngörülüyor.

Limankent’le İstanbul’a 8 milyon turist gelecek

GAYRİMENKUL TRENDLERİNİ ETKİLİYOR

İstanbul ve çevresinde yapım aşamasındaki 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, İstanbul İzmir Otoyolu, 3. havalimanı, Limankent ile birlikte Kocaeli’de bulunan Organize Liman Bölgesi gibi projelerin yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğurması bekleniyor. Bu projeler, İstanbul ve yakın çevresindeki gayrimenkul trendlerini de birinci dereceden etkiliyor.