Lisenin kapısına ateş eden Adanalı: Kapıya kalp yaptım
Ajanslar

Adana'da Anafartalar Anadolu Lisesi’nin önüne otomobil ile giden kimliği belirsiz kişilerden biri otomobilin içinden yakın mesafeden okulun giriş kapısına ateş ederek kaçtı. 4-5 el ateş açılması sonucu demir kapı delindi. Saldırı gece olduğu için olayda zarar gören olmadı.

SALDIRGAN TESPİT EDİLDİ

Sabah okula gelen öğretmenler ise kapıya silahla ateş edildiğini görüp polise haber verdi. Polis olaydan sonra yaptığı araştırmada olayı M.Ö.’nün gerçekleştirdiğini otomobili ise E.K.’nın kullandığını tespit etti.

Lisenin kapısına ateş eden Adanalı: Kapıya kalp yaptım

"AŞKIMA KIZDIM, KAPIYA KALP YAPTIM"

Polis yaptığı çalışmada M.Ö.’yü Saydam Caddesi’nde, E.K.’yı ise Manisalı Ali Bey Caddesi’nde yakaladı. Zanlılar gasp büro amirliğine getirilerek sorguya alındı. M.Ö.’nün ifadesinde, okulun kapısına pompalı tüfekle ateş ettiğini kabul ederek, "Okulda kız arkadaşım okuyor. Aşkıma kızdım kafada güzeldi, okulun kapısına pompalı ile kalp yaptım. Hava olsun diye sıktım" dediği öğrenildi.

Zanlılardan E.K.’nın adliyeye gönderilirken, "Sanki film, tiyatro çeviriyoruz" diyerek gülmesi dikkat çekti. Zanlılar sorgularının ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Lisenin kapısına ateş eden Adanalı: Kapıya kalp yaptım