Ljajic: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

Türkiye'de 3 büyüklere transfer olan birçok yabancı futbolcudan alışık olduğumuz bir sözdür bu: "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim."

Sezon başında Reyes ve Onyekuru'dan duyduğumuz bu sözü bu kez Beşiktaş'ın yeni transferi Ljajic söyledi.

ADEM LJAJİC: BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI

Türkiye'den başka teklifler de olmasına rağmen Beşiktaş'ı seçtiğini kaydeden Sırp oyuncu, "Uzun yıllar geçirdikten sonra bir değişikliğe gitmek kolay olmadı ama benim için ülkenin en büyük kulübü olan Beşiktaş'a gitmek büyük bir onurdu. Türkiye'den başka teklifler de aldım ama benim hayalim Beşiktaş'tı. İstanbul'a iner inmez Türkiye'deki fanatizmden emin olma şansını yakaladım. Her adımımda, taraftarın kulübü ne kadar sevdiğini gördüm. Ayrıca sıra dışı oyuncular, harika çalışma koşulları da var" dedi.

Ljajic: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

ONYEKURU: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ G.SARAY

Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru ise, “Galatasaray gibi bir takıma geldiğim için mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Avrupa'nın da en tanınmış kulüplerinden biri. Çok deneyimli bir hocamız var. Benim gibi genç bir oyuncu için burası çok önemli. Umarım burada birçok kupa kazanırız” şeklinde konuşmuştu.

Ljajic: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

REYES: EN BÜYÜK F.BAHÇE

Diego Reyes de onlardan biriydi. Meksikalı stoper, “Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun da bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım ve bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum” demişti.

Ljajic: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim