Lucescu ve Demirören'den İspanyol hakeme tepki

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. maçında deplasmanda Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu.

Kharkiv'deki Metalist Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Yarmolenko'nun golleriyle 2-0 geride kapatan A Milli Futbol Takımı'nın oyuna ortak olma çabaları sonuç vermedi ve takım sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Ukrayna'nın attığı 1. golün ofsayt olması ikinci golün ise dışarıdan çevirilmesine Lucescu ve Yıldırım Demirören'den tepki geldi.

TELEFONDAN GOLLERİ İZLETTİ

Lucescu, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından maçın İspanyol hakemlerini çıkış tünelinin önünde bekledi.

Lucescu İspanyol hakeme golleri izletti - İZLE

Deneyimli teknik adam, maçın İspanyol hakemi David Fernandez Borbalan'a verdiği kararlar nedeniyle tepki gösterdi. Lucescu'nun tepkisi soyunma odasına giderken de devam etti. Rumen teknik adam telefonunu çıkararak, hakeme tartışmalı pozisyonun videosunu seyretti.

FIFA'YA ŞİKAYET EDİCEZ

Öte yandan tartışmalı gol pozisyonları hakkında TFF Başkanı Yıldrım Demirören'den de tepki geldi.

Yıldırım Demirören, maçın İspanyol hakemleriyle ilgili şikayette bulunacaklarına dikkati çekerek, "Birinci gol ofsayt, ikinci gol aut, verilmeyen kırmızı kart ve bir de Cengiz'in verilmeyen penaltısı var. Tabii ki Ukrayna üstün oynadı ama bunların da verilmesi lazımdı. Kendi aramızda da konuştuk. Biliyorsunuz, daha önce Collina buranın MHK başkanıydı. Hakemlerle ilgili şikayetlerimizi ileteceğiz. Servet Bey'le konuşup ona göre hareket edeceğiz. Özellikle sağ taraftaki yardımcı hakemin hareketleri hoşumuza gitmedi. Ukrayna'yı tebrik ediyorum, çünkü bir şekilde maçı kazandılar." ifadesini kullandı.

Lucescu ve Demirören'den İspanyol hakeme tepki