Luis Enrique'ye Messi eleştirisi: Ataman kadar olamadın

Luis Enrique'ye Messi eleştirisi: Ataman kadar olamadın

Marca gazetesi, "Türkiye'de Messi olayına izin verilmiyor" başlığı ile yayınladığı haberde Ergin Ataman'ın Türkiye Basketbol Ligi'nde oynanan Banvit- Galatasaray Liv Hospital maçında Nolan Smith'i oyundan alışını alkışlayarak, Luis Enrique'ye, "Bir Ataman kadar olamadın" eleştirisi getirdi.

ATAMAN TAVRINI ORTAYA KOYDU

Gazete, Ergin Ataman'ın karşılaşma sonrası oyuncusunun davranışlarını düzeltmemesi halinde forma giyemeyeceği uyarısı da yaptığını hatırlatarak sahada kimin patron kimin işçi olduğunu Türk hocanın net bir şekilde ortaya koyduğu yorumunda bulundu.

MESSİ'Yİ ÇIKARAMAMIŞTI

Barcelona, hafta sonu oynanan karşılaşmada rakibi Eibar karşısında 3-0 önde iken, maçın 77. dakikasında Messi'yi değiştirmek isteyen Luis Enrique, Arjantinli yıldızın umursamaz tavrı karşısında büyük şaşkınlığa uğramış, Lionel Messi teknik direktörüne, "Ben oyuna devam etmek istiyorum. Benim yerime başkasını oyundan al" işareti yapınca hoca da onun yerine Neymar'ı oyundan almak zorunda kalmıştı. Türkiye Basketbol Ligi'nde oynanan Banvit- Galatasaray Liv Hospital maçında ise ikinci periyotta oyundan alınan sarı kırmızılı oyuncu Nolan Smith, bu durumu protesto ederek hocasına havlu fırlatmış bunun üzerine Ataman, benche giden oyuncusuna yaklaşarak kendisine sert sözler etmişti ve sonrasında kadro dışı bırakmıştı.

Luis Enrique'ye Messi eleştirisi: Ataman kadar olamadın