Lüks otomobili çalmak isteyen hırsızlara dayak
İHA

Bahçelievler’de seyir halindeyken rahatsızlanarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın otomobilini çalmaya yeltenen hırsızlar, bu sefer baltayı taşa vurdu. Otomobili kaldığı yerden almaya gelen şahsın arkadaşları, hırsızlara dayak attı. Havaya 3 el ateş ederek şahısları zapt eden polisler de, sallanan sopalardan nasibini aldı.

Lüks otomobili çalmak isteyen hırsızlara dayak

Lüks otomobili çalmak isteyen hırsızlara dayak VİDEO

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 DZ 7705 plakalı lüks otomobilin sürücüsü aniden rahatsızlandı. Bir anda yolun ortasında duran sürücüyü otomobilin içerisinde hareketsiz gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüyü ambulansa aldı.

HIRSIZLARA YUMRUK VE SOPALARLA DAYAK ATTILAR

Sağlık ekipleri rahatsızlanan sürücüyü ambulansa koyduğu sırada ise 3 otomobil hırsızı, yaşananları uzaktan izledi. Ambulansın olay yerinden ayrılmasını fırsat bilen hırsızlar, vakit kaybetmeden işe koyuldu. Anahtarı üzerinde olan otomobili çalmak için yanına giden hırsızlar bu kez baltayı taşa vurdu. Hırsızlar otomobil çalacağı sırada rahatsızlanan şahsın arkadaşları aracın yanına geldi. Neye uğradığını şaşıran hırsızlar yumruklu ve sopalı saldırıya uğradı.

TARAFLARI AYIRAN POLİS DE SOPADAN NASİBİNİ ALDI

Taraflar birbirine girdiği sırada ise olay yerine polis ekipleri geldi. Şahısları birbirinden ayırmakta güçlük çeken ekipler taraflara önce biber gazı sıktı. Ortalık daha da karışıp şahıslar birbirine girince, tarafları ayırmak için araya giren polis de sopadan nasibini aldı. Devam eden arbedede polis, tarafları dağıtmak için havaya 3 el ateş etti. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına an be an yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)