Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme
ensonhaber.com

Kurduğu dernekle yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren eski oyuncu Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin uçak kiralamasının ardından Subaşı'nın, "En iyisini hak ediyorum" açıklamasına göndermede bulundu.

"ONLAR ÖZEL DEĞİL Mİ?"

Instagram hesabından Afrika'daki çocukların fotoğraflarını paylaşan Özçelik, "Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?" diye yazdı.

"BU CANLARIN YARASINA BASMAYIN"

Sosyal medyada gösterişli paylaşım yapanlara da seslenen Özçelik, "Malınızı, mülkünüzü, yemeklerinizi, kıyafetlerinizi ve tatillerinizi paylaşıp durmayın. Bu canların yarasına basmayın. Bu dünyada yokluk sınav, varlık daha da büyük sınav. Dünya böyle bir yer değil. O yüzden de fani... En kötü görünenin arkasında binbir güzellik gizli olabilir. Hakikat herkese görünmez." notunu düştü.

Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme

"YOKLUK BÜYÜK SINAV"

Özçelik sözlerine; "Allah hepimize sahip olduğumuz sağlığı, varlığı, enerjiyi; O'nun ilmi ile hayırda harcamaya nasip etsin. Bu dünyada yokluk büyük sınav, varlık daha da büyük sınav..." şeklinde devam etti.

UÇAK KAPATTILAR

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da Bali'ye tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti." ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada gündem olurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.

"EN İYİSİNİ HAK EDİYORUM"

Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine gelen eleştirilere; "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın." sözleriyle yanıt vermişti.

Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na göndermeGamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na göndermeGamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme