Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına yanıt
ensonhaber.com

İnişli çıkışlı ilişkileriyle sürekli gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu, 'ayrılık' iddiaları ile yeniden gündem haline geldi.

Beren Saat'in daha önce yaptığı açıklamalar ikilinin evliliği hakkında kafa karıştırırken, gündemdeki boşanma iddialarını da güçlendirmişti.

Bu paylaşımların ardından ise Kenan Doğulu'dan açıklama geldi.

"BİZ AÇIKLAMA YAPMADAN İNANMAYIN"

Doğulu, Yenikapı'da gerçekleştireceği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Boşanıyor musunuz' sorusuna yanıt veren Doğulu, çıkan haberlere sitem ederek şu ifadeleri kullandı:

"Kardeşlerim; biz bir açıklama yapmadan bu haberlerin hiçbirine, hiçbir zaman inanmayın. Lütfen, lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar üzülüyor bu haberlere, lütfen."

Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına yanıt

"BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN"

Geçtiğimiz günlerde ise Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Beren Saat, 'iyi ki doğdun da sana aşık oldum' başlığı altında şu notları düşmüştü:

“Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk hain olduk, bu sefer tamam dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yasandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun...” 

Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına yanıt

Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına yanıt