Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı

Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı

Kaza, saat 22.30 sıralarında Maltepe Girne Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Erdoğan Oymak (30) idaresindeki 34 UL 9662 plakalı kamyonet cadde üzerinde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde karpuz satan Bilal Ayvalı'ya ait olan 34 FG 890 plakalı kamyonete çarptı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kaza sonucu Erdoğan Oymak ve İsa Ören (27) araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk olarak şoför Oymak'ı ardından Ören'i uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarttı. Araçtan çıkartılan Oymak ve Ören sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

KARPUZLAR YOLA SAÇILDI

Olay sonrası park halinde bulunan kamyonetteki karpuzlar yola saçıldı. Seyyar kamyonet sahibinin arkadaşları olay yerindeki sağlam karpuzları kamyonetin kasasına yerleştirdi. Polis ekiplerin yaptığı incelemede hız ibresinin 110 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafikte aksama meydana gelirken, kamyonetler çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

''ARAÇ ÇOK HIZLI GELİYORDU''

Olayı gören Burak Bingöl, “Bir araba yaklaşık 170 kilometre hızla geliyordu. Çarptığı zaman adam direkt yere düştü. Karpuz aracına çarptıktan sonra karpuzlarda yere saçıldı. Daha sonra bizde sağlık ekiplerini aradık. Alkollü olup olmadığını bilmiyorum ama araç çok hızlı geliyordu” dedi.