Mancini'nin İnter'den gönderilme nedeni açıklandı

Mancini'nin İnter'den gönderilme nedeni açıklandı

Moratti, Liverpool karşılaşması sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı Mancini ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

LİVERPOOL MAÇI SONRASI YAPTIĞI KONUŞMA...

Moratti yaptığı açıklamada; “Liverpool karşılaşmasının ardından yaptığı konuşma nedeniyle Mancini'yi gönderme kararı almıştık. Hatta Mourinho ile görüşüp prensipte anlaşmıştık” dedi.

Mourinho'nun çok düzgün bir karakteri olduğunun altını çizen Moratti “Kendisine Mancini gitmeden imza atamayacağımızı söyledim. O da bana bekleyeceğine dair söz verdi. Sözünü de tuttu ve gelen teklifleri kabul etmedi. Hiçbir takıma imza atmadı ve sezon başında Inter'in başına geçti” açıklamasını yaptı.

ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM

Şampiyonluk kutlamaları devam ederken Mancini'ye başka bir isimle anlaştıklarını söylemenin kendisi için zor olduğunu söyleyen Moratti “Çok üzülmüştüm. Ancak Mancini ile devam edemeyeceğimizi de biliyordum. Hayatımda yaşadığım en zor anlar birisidir. Takımı şampiyon yapmış bir hocaya artık kendisi ile çalışamayacağımızı hatta yerine başka bir isimle anlaştığımızı söylemek kolay değil” şeklinde konuştu.

Moratti, gerçekleşmesi hayal gibi görünse de Bazen futbolcu transfer etmek yerine Mourinho'yu geri getirmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi. Inter, Mourinho ile birlikte 2010 yılında hem lig şampiyonluğu, hem İtalya Kupası hem de Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamıştı.