Manisa Atatürk Kent Parkı'nın açılışı yapıldı

fdgg

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin "Atatürk Kent Parkı"nda yaşam başladı. Bir yılda tamamlanan proje, Kıraç konseriyle açıldı.

19 MİLYONA MAL OLAN PROJE

Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün, açılışta yaptığı konuşmada verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini söyledi.

Kent yaşamına önemli katkı sağlayacak Atatürk Kent Parkı'yla Manisa'da büyük bir eksiği giderdiklerini dile getiren Ergün, "19 milyon 500 bin liraya mal ettiğimiz rüya projeye, belediye meclisimizin oybirliğiyle Atatürk adını verdik. Manisa'nın yeni sosyal alanı 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı, eşsiz mimarisi ve farklı yapısıyla hayata geçmeden Plant Dergisi tarafından 'Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görüldü. Bundan da gurur duyduk. Büyükşehir Belediyesi olarak projemizin benzerlerini 17 ilçemizde hayata geçirmek istiyoruz. İlk çalışmayı Salihli'de yapacağız" dedi.

Manisa Atatürk Kent Parkı'nın açılışı yapıldı İZLE

SERVİS HİZMETİ VERİLECEK

Dev projenin açılış etkinliklerine Manisa protokolü ve İlçe Belediye Başkanları ile Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Yeni Asır'ın haberine göre, Manisalılar, Atatürk Kent Parkı'nın bugün ve yarın sürecek açılış etkinlikleri boyunca şehrin değişik noktalarından kalkacak ücretsiz servislerle parka taşınacak.

Girişlerde ise herhangi bir ücret alınmayacak. 3 gün 3 gece programlanan Atatürk Kent Parkı'nın açılış törenleri bugün normal program etkinlikleri, pazar günü de İrem Derici konseriyle devam edecek.

NİLÜFER ÖZÜR DİLEDİ

Açılışın birinci gününde sahne alması planlanan ünlü sanatçı Nilüfer, yakın arkadaşı Türk müziğinin önemli ismi Kayahan'ın vefatı nedeniyle konseri iptal etmek zorunda kaldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle açılışta Kıraç'ın sahne alması sağlandı. Kayahan'ın vefatı nedeniyle Nilüfer'in konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kayahan'a rahmet, sevenlerine ve müzik dünyasına başsağlığı diledi. Nilüfer de yayımladığı mesajla Manisalılardan özür diledi.

Ünlü sanatçı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Beni Affet Manisa, yapamadım. Canım çok yanıyor. Yakında beraber olmak dileğiyle. Allah'a emanet olun."