Mansur Yavaş'tan İnce'ye: Artık ayılın ve kendinize gelin

Mansur Yavaş'tan İnce'ye: Artık ayılın ve kendinize gelin

Twitter'dan Muharrem İnce'yi eleştiren Mansur Yavaş, "Sağ görüşlü birkaç kişinin CHP den Mv olması ne partiyi sağa kaydırır ne de sağdan oy getirir. Bunu siyasetten anlayan herkes bilir" sözleriyle İnce'nin siyasetten anlamadığını ima etti. Eleştirilerini sertleştirerek sürdüren Mansur Yavaş, "Sağcılara bu kadar nefret kusarak sağcılardan oy istemek? Lütfen kendinize gelin ve artık ayılın..." dedi.

MANSUR YAVAŞ CHP'Lİ ZANNEDİLMEKTEN KORKTU

İnce, isim vermeden MHP kökenli Mansur Yavaş'ın son yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılmasını eleştirdi. İnce, "Parti Meclisi'ne beni CHP'li zannederler diye girmeyenleri Başkent'e aday yapıyorsun" diyerek, Yavaş'ın aday yapılmasına yüklendi. Yavaş, CHP'lilerin kendisinin adaylığını istediğini belirterek, şunları yazdı:

KAPRİS YA DA İNAT İSTEDİĞİNİZ HEDEFİ BAŞKASINA HEDİYE ETMEKTİR

Sağ görüşlü birkaç kişinin CHP den Mv olması ne partiyi sağa kaydırır ne de sağdan oy getirir. Bunu siyasetten anlayan herkes bilir. Ancak partiler bazen seçimlerden önce bazen seçimlerden sonra parti yada kişilerle işbirliği ya da güç birliği yapabilirler. Amaç sonuç almaktır. Kapris ya da inat sonuçta elde etmek istediğiniz hedefi istemediğiniz birine hediye etmekten başka sonuç doğurmaz. Dolayısı ile Ankara'da yapılan ''kendi değerlerini korumak'' kaydı ile yapılan iş ve güç birliğidir. Takdir Ankaralılarındır.

''SAĞCILARA NEFRET KUSARAK SAĞCILARDAN OY İSTEMEK?''

CHP Ankara ile ilgili tüm şahısları anketle Ankaralılara sormuştur ve beni aday göstermiştir. Sonuç ve alınan oy sayısı ortadadır. Nitekim vermiyorlar. Ankarada gerek genel gerek yerel seçim sonuçları ile son yerel seçimde alınan oy sayı ve oranlarına lütfen bakınız.  Bu suretle yapılan Güç Birliğinin sandığa nasıl yansıdığını görürsünüz.Hal böyle iken bu Güç Birliğine karşı çıkmayı anlamak mümkün değildir. Sagcılara bu kadar nefret kusarak sağcılardan oy istemek ??? Lütfen kendinize gelin ve artık ayılın...

''PARTİDE İKTİDAR OLSANIZ NE OLUR OLMASANIZ NE OLUR''

O sağcı bu şucu diyerek herkesi CHP den bu zihniyet uzaklaştırıyor.. Herkesi kucaklayıp iktidar olmak yerine biz kendimizle başbaşa kalalım. Hala iddialıyım 70 lerin politikasını,sağ-sol ile uğraşmayı bırakarak Ülke için herkes ile bir araya gelip proje üretmekten başka çare yok. Hem iktidardan her yönü ile şikayet ediyorsunuz hemde ''Güç birliği'' ne karşı çıkıyorsunuz. Türkiyede değil, CHP de iktidar olmak hedefiniz. Yanlışa engel olamadıktan sonra Parti de iktidar olsanız ne olur olmasanız ne olur. Bu nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nu kutlamak gerek..

Mansur Yavaş'tan İnce'ye: Artık ayılın ve kendinize gelin