Mardin şehidi memleketinde toprağa verildi
İHA

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden, 28 yaşındaki İslam Akyüz’ün cenazesi havayoluyla Adana’ya getirildikten sonra helallik alınmak üzere Sarıçam ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan baba evine götürüldü.

CENAZEDE DUYGUSAL ANLAR

Şehit askerin annesi Ayşe, babası Mustafa Akyüz ile 1.5 yaşındaki kızının annesi Nazmiye Akyüz ile çok sayıda yakını cenaze arabasında bulunan tabutuna dokunarak uzun süre gözyaşı döktü.

Mardin şehidi memleketinde toprağa verildi

"ÇOCUĞUM BABASIZ KALDI"

Helallik alındıktan sonra şehidin naaşı tören için Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Burada ağıt yakan şehidin eşi Nazmiye Akyüz, “Allah onları da yaksın; çocuğum babasız kaldı. Yuvam yıkıldı aşkım. Aşkım, her şeyim. Ben ne yaparım sensiz İslam? Yuvam benim, her şeyim. Yanıyorum Allahım” diyerek feryat etti.

Mardin şehidi memleketinde toprağa verildi

Şehidin annesi Ayşe Akyüz ise “Kara kuzum ne yaptın bize? Duy sesimi” diyerek gözyaşı döktü. Oğlunun tabutuna sarılan anne, “Görülecek halin yok da ondan mı göstermiyorlar seni bana” diyerek, oğlunu son bir kez daha göremediğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)