Mario Gomez'den geri dönüş sinyali

Mario Gomez'den geri dönüş sinyali

Beşiktaş'ta üç dört gündür Eto'o rüzgârı esiyor. Ancak saat saat şiddeti değişen bir rüzgâr bu. “Eto'o bitmiş” manşetleri atıldıktan sonra “Hayır bitmemiş” bilgileri geliyor.

GOMEZ'E BAĞLI

Hürriyet'in haberine göre; Son olarak Antalyaspor yönetiminin “Bizimle kimse görüşmedi” diyerek, yaptığı sert açıklama “Eto'o transferi yatıyor mu” sorusunu gündeme getirdi. Hayır. Eto'o transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği Mario Gomez'e bağlı!

Yani Gomez'de umut bitmeden Eto'o bitmez. Gomez gelirse de Eto'o bitmeyecek! Hatırlayalım, geçen sezon Beşiktaş uçağı N'Doye için kalkmış ama son dakikada Gomez alınmıştı.

ORMAN “BİR İKİ GÜN BEKLEYELİM” DEDİ

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Eto'o ile görüştü. Bu görüşme oyuncunun cephesinden gelen taleple gerçekleştiği belirtiliyor.

Görüşmede taraflar prensip anlaşmasına vardı. Ancak Başkan Fikret Orman, “Bir iki gün daha bekleyelim” dedi. Neden? Çünkü Gomez'den haber bekleniyordu.

Alman golcü darbe girişimi sonrası Beşiktaş'a veda etse de Almanya'daki düğünü sırasında meydana gelen terör saldırısı sonrası kafası karıştı. Ve böylece Gomez'in Beşiktaş'a yeniden dönme ihtimali belirdi.

FOTOĞRAFLARI BEĞENDİ

Mario Gomez, Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano'nun Arena'daki fotoğraflarını beğendi.

Gomez'in Adriano'nun fotoğraflarını beğenmesi Beşiktaş'a geri döneceği iddialarını güçlendirirken; Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

Mario Gomez'den geri dönüş sinyali