Medjani Trabzonspor'u ipten aldı

Medjani Trabzonspor'u ipten aldı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 46'ya yükseltirken, Gençlerbirliği'nin puanı 38 oldu.

MAÇ TEMPOSUZ BAŞLADI

Mücadeleye iki takım da kontrollü bir futbolla başladı. İlk 20 dakika geçildiğinde topa daha fazla sahip olan taraf ev sahibi Gençlerbirliği olurken, mücadelenin 34. dakikasında Trabzonspor'da Mustafa Akbaş talihsiz bir an yaşadı.

MUSTAFA'NIN BURNUNDA KIRIK ŞÜPHESİ

Mustafa Akbaş, Landel ile girdiği ikili mücadelede rakibinden sıyrılmak isterken, Landel'in omzuyla yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı. Hakemin faul verdiği bu pozisyon sonrası Mustafa sağlık görevlileri tarafından kenara alındı. Daha sonra burnunda kırık şüphesiyle ambulansla hastaneye götürülen Mustafa yerine 36. dakikada Yusuf Erdoğan oyuna dahil oldu.

İlk yarıda kalan dakikalarda da önemli bir gol pozisyonu yaşanmazken, ilk 45 dakika 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

DOĞA KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarı ilk yarıya göre daha hareketli geçti. 66. dakikada sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında açılan ortayı Yusuf Erdoğan gole çevirmeyi başardı ancak hakem golü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymadı. Bu pozisyon öncesinde Doğa'nın rakibine yaptığı hareketi hakem avantaja bırakmıştı. Oyunun durmasıyla birlikte hakem Doğa'ya ikinci sarı karttan kırmızı kartı gösterdi.

TOMİC FRİKİKTEN ATTI

10 kişi kalan Gençlerbirliği eksik olmasına rağmen 4 dakika sonra golü buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Tomic geçti. 70. dakikada Tomic yaptığı şık plase ile frikikten topu ağlara göndermeyi başardı ve takımını Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

MEDJANİ SON DAKİKADA BERABERLİĞİ GETİRDİ

Trabzonspor bu dakikadan sonra gol için baskısını arttırdı. 89. dakikada Medjani, serbest vuruş sonrasında ceza sahasında boşta kalan topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi.