Serhat Albayrak'tan Cumhurbaşkanına sürpriz manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ‘çılgın projesi’ Kanal İstanbul ile ilgili tartışmalara son noktayı “Olur mu canım, diyenler çıktı. Kanal İstanbul olacak. Kim ne derse desinm Kanal İstanbul’u yapacağız” sözleri ile nokta koydu.

"KİM NE DERSE DESİN YAPACAĞIZ"

Sabah Gazetesi'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin konut atağı konusunda o zaman hedefimizi 500 bin demiştim. Herkes buna istihza ile yaklaşmıştı. 'Hadi canım sen de, nasıl yapacaksın' demişlerdi. 500 bini hamdolsun aştık. Şimdi 2023'e kadar ikinci bir 500 bin hedefi var. Şimdi bu hedefi de aştık ve toplamda inşallah diyoruz ki bir milyon değil, bir milyon 200 binlik bir rakama doğru gidelim. Çünkü Kanal İstanbul var. Yapıldığı anda Kanal İstanbul'un her iki tarafında gerçekten İstanbul'un şanına yakışır konutlarla Kanal İstanbul'un farklılık arz etmesi gerekiyor. Buna da hep 'Olur mu canım' diyenler çıktı. Kanal İstanbul olacak. Kanal İstanbul'u yapacağız. Kim ne derse desin yapacağız" dedi.

"MİLLETİN ADAMI" MANŞETİ İLE SÜRPRİZ

Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı seçildiği günün ertesinde çıkan Sabah gazetesinin "Milletin adamı yüzde 52 ile Çankaya'da, Başkanımızı Seçtik" manşetinin bulunduğu birinci sayfayı hediye etti.

Serhat Albayrak'tan Cumhurbaşkanına sürpriz manşet

Sabah gazetesinin düzenlediği Kentsel dönüşüm ve Akıllı Şehircilik Kurultayı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Sabah Başyazarı Mehmet Barlas ile gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda işadamı katıldı.