Mega projeler devam edecek
AA

s

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti 15. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda, yaptığı konuşmada, Kurucu Genel Başkan, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a saldıranların asıl hedefinin ülkenin ve bu milletin birliği, kazanımları ve geleceği olduğunu belirtti.

"GELİR SEVİYESİNİ YÜKSELTECEĞİZ"

Türkiye'yi gelecek nesillere emanet edeceklerini belirten Yıldırım, "79 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayan, sistem sorunu dahil olmak üzere yeni ve bir sivil anayasayı milletimizin kararıyla hayata geçireceğiz. Farklılıklarımızın bizi ayrıştıran değil birleştiren bir zenginlik olduğunu her zaman hatırımızda tutacağız. Her türlü ayırımcılık ile daima mücadele edeceğiz. Ekonomimizi üst-orta gelir seviyesinden yüksek gelir seviyesine çıkaracağız. 2023 hedeflerimiz çerçevesinde dünyanın parmakla gösterilen ülkeleri arasına Türkiye'yi sokacağız" diye konuştu.

MEGA PROJELER DEVAM EDECEK

Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale 1915 Köprüsü, 3. Havalimanı, İzmir Körfez Geçişi, Avrasya Tüneli, Kanal İstanbul, nükleer santraller, şehir hastaneleri ve mega projelerin kararlı şekilde hayata geçirildiğini ve geçirilmeye devam edileceğini açıkladı.

Yatırımcının işinin kolaylaştırılması yönünde cesur adımları attıklarını ve atmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım, artan refahın çok daha adaletli paylaşımına öncelik vereceklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)