Mehmet Ali Birand hastaneye kaldırıldı

Mehmet Ali Birand hastaneye kaldırıldı

Kanal D'nin usta anchormani Mehmet Ali Birand son günlerde yoğun bir sağlık problemi yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi doktorları tarafından İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde gerçekleştirilen gizli bir operasyonla pankreasın içinden geçen hepatit kanalına stent takılan Birand bu sabah yeniden rahatsızlandı.

KANSER İDDİASI

Medyaradar'ın haberine göre , mide bulantısı ve kusma belirtileriyle Fulya'daki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ali Birand tedavi altına alındı. Birand'ın pankreas kanseri olduğu ileri sürülüyor.

KARİDESTEN Mİ ZEHİRLENDİ?

Bir diğer iddiaya göre ise Birand, haftasonu yediği karideslerden dolayı gıda zehirlenmesi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyiye giden Birand, bu akşam Kanal D Ana Haber'i sunamayacak. Ama yarın akşam yine ekranda olacak.

BİRAND'DAN AÇIKLAMA

Mehmet Ali Birand, hakkında çıkan haberlerle ilgili paylaşım sitesi twitter'de kısa bir açıklama yaptı.. İşte Birand'ın açıklaması:

'Haftasonu yediğim karides mideme ve bağırsaklarıma vurdu. O kadar su kaybettim ki, şifayı serum taktırmakta buldum. Eşim Cemre hastabakıcı olmadığı için (!) işi bilen kişilere kendimi teslim ettim. Suyum yerine geldiğinde tekrar ekrandayım!'