Mehmet Ali Ilıcak: O tankın önüne çıkmasını beklerdim
İHA

ılıcak

FETÖ/PDY darbesi soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verildikten 1 gün sonra tatil yaptığı Bodrum'da bu sabah gözaltına alınan gazeteci/yazar Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak’tan annesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

"ANNEM MAALESEF BU FETÖ'YE İNANDI"

“Annem maalesef son 3-4 sene içinde bu FETÖ teşkilatı, terör örgütü ile beraber, içinde olmamak ile beraber bunlara inandı” diyen Ilıcak, annesini defalarca ikaz ettiğini kaydederek şunları söyledi:

"ERDOĞAN'A DUYDUĞU HİDDET GÖZÜNÜ PERDELEDİ"

"Benim Twitter’ıma girip geriye dönük dönem dönem bakarsanız bu ikazlarımı görürsünüz. Bu işleri gördükten sonra hele 15 Temmuz’dan itibaren insanın kendi milletine kurşun sıkan, Meclis’ini bombalayan, halkına savaş açan çevreyi gördükten sonra annemin tavrını çok daha net ortaya koyması gerekirdi. Darbeleri desteklediğine inanmıyorum, ama tavrını çok net şekilde ortaya koyması gerekirdi. Bence maalesef AK Parti’ye veya Erdoğan’a duyduğu bir hiddet var. Bu onun gözünü perdeledi. Çünkü annemden bu darbeden sonra şunu bekliyordum; ‘Ben kandırıldım, inandığım bu değildir’ demesini beklerdim"

"O TANKIN ÖNÜNE ÇIKMASINI BEN NAZLI ILICAK'TAN BEKLERDİM"

Annesinin darbe karşıtı olduğunu ifade eden Mehmet Ali Ilıcak, “O tankın önüne çıkmasını ben Nazlı Ilıcak’tan beklerdim. Veya köprünün üstüne çıkmasını beklerdim. Açıkçası samimiyetle beklediğim buydu” dedi.

Nazlı Ilıcak’ın oğlu: Erdoğan düşmanlığı annemin gözünü perdeledi

Mehmet Ali Ilıcak: O tankın önüne çıkmasını beklerdim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)