Mehmet Demirkol Lucescu'yu eleştirdi

A Milli Futbol takımımızın Ukrayna'ya deplasmanda 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Mehmet Demirkol NTV Spor'da müsabakayı yorumladı.

Demirkol, Lucescu hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"BENİM TANIDIĞIM LUCESCU BUNU YAPMAZ"

Lucescu'nun sahaya yanlış 11'le çıktığını söyleyen Demirkol "Bu psikolojide bir takımın geçtim oyun gücünü, başarılı olacağını Lucescu'nun düşünmesi imkansız.Böyle bir takımla hayat memat maçına çıkılmaz. Lucescu çıkmaz. Bu takımı başkası yapmış. Basın toplantısında Lucescu'dan Advocaat gibi laflar duyabiliriz. Benim tanıdığım bildiğim Lucescu bunu yapmaz." dedi.

Mehmet Demirkol Lucescu'yu eleştirdi VİDEO

Mehmet Demirkol Lucescu'yu eleştirdi

"MİLLİ TAKIMI HAK EDECEKSİN"

Kadroda psikolojisi iyi olmayan oyuncuların bulunmasını eleştiren tecrübeli yorumcu "Lucescu'nun kafası olamaz. Bu kendi camiasından daha çok destek gören oyuncuları koyması gerek. Psikolojik açıdan da bakacaksın. burada bizim için mükemmel bir orta saha inşa edecek gücümüz yok ama daha iyisini yapabiliriz. Emre, Nuri, Yusuf görsem orta sahada, "acaba mı" derim. Ama bundan daha mantıklı. Milli takım hak edilecek bir yerdir. Senin hak etmen gereken bir yerdir. Milli takım mecbur olmaz, ona mecbur olurum." şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.