Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na eleştiri
Ajanslar

müezzin

Yunanistan Gümülcine’de düzenlenen iftar programının ardından Edirne’nin Keşan ilçesine geçen Mehmet Müezzinoğlu, Keşan ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Edirne’den milletvekili olduğu süre içerisinde CHP’li milletvekillerinden çok daha fazla Sağlık Bakanı olarak Keşan’a geldiğini dile getiren Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da Başkanlık sistemi üzerinden yüklendi.

"CHP'NİN KIVRAK GENEL BAŞKANINI.."

Yapılan bir çok büyük projenin ülkeye büyük katkılar sağladığını belirten Mehmet Müezzinoğlu, “Derdimiz ne, bu ülke daha iyi olsun, milletimiz yarınlara daha gönülle baksın, Almanların karşısında başını öne eğmesin, İngilizlerin karşısında ‘onlarda var bizde yok’ demesin. İngiltere’de ne varsa, Türkiye’de de o olacaktır. İngiliz ne hak ediyorsa, Türk halkı ondan daha fazlasını hakkedecektir. Bunu yapıyor muyuz, yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Buna yardımcı olmak istemeyen CHP’yi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ‘Kıvrak’ genel başkanını artık Türkiye gündeminden çıkartmak lazım.

"BİR GÜN ÖNCE SÖYLEDİĞİNİN ERTESİ GÜN TAM TERSİNİ SÖYLÜYOR"

Yakışıyor mu CHP gibi bir partiye. Her gün bir gün önce söylediğinin ertesi gün tam tersini söylüyor. Türk tipi başkanlık sistemi olmaz diyor, Amerikan tipini konuşmak istiyor. Onu konuşalım diyoruz, ondan sonra bir bakıyorsunuz ki çarkçı başı çark etmiş. Bütün bunlarda bize düşen, bu ülkenin yarınlara daha birlik ve beraberlik içersinde, ayrıştıran, çatıştıran, fitne fesatla milletin kardeşliğini bozan anlayışları ellerimizin tersiyle itmeliyiz. Birbirimizi daha çok sevelim. Bu millet büyük bir millet” dedi.