Melih Gökçek'ten Cemaat'e: CHP'ye nasıl oy verirsin İZLE

Melih Gökçek'ten Cemaat'e: CHP'ye nasıl oy verirsin İZLE

Fatih Şahin'in sunumuyla Kanal A ekranlarına gelen'Çerçeve Özel' programına dün akşam Ankara Belediye Başkanı Başkanı Melih Gökçek konuk oldu.

CANLI YAYINDA GÖZLERİ DOLDU

Melih Gökçek cemaat tabanının temiz insanlardan oluştuğunu olduğunu söyledi. Açıklamaları sırasında duygu dolu anlar yaşayan Gökçek, devamında "Vicdanın sızlamayacak mı? Beni sevme, bana oy verme ama sen CHP'ye nasıl oy verirsin" dedi. Bu sırada gözleri doldu.

Melih Gökçek'ten Cemaat'e: CHP'ye nasıl oy verirsin İZLE

MELİH GÖKÇEK'İN O AÇIKLAMALARI

"Hizmet hareketine ben yıllarca yardım ettim. Her türlü fedakârlığı yaptım. Onlar istemediler ben teklif ettim. Çok değerli, çok samimi insanlar var içinde. Hele tabanı pırıl pırıl insanlar.

"BEN BU KARDEŞLERİME NE YAPTIM"

Biz Başbakan'a gidip bu olayları söyledik. Onlar bizim kardeşlerimiz benim yanıma bunlarla gelmeyin dedi. Böyle bir adamı bu hale getirdiler. Dün Zaman Gazetesi'ni aldım. Ankara'da seçime doğru başlığı altında bir haber yapılmış, CHP, MHP, BBP adayı var ama ben yokum. 20 yıldır ben bu kardeşlerime ne yaptım.

"CHP'YE OY VERECEKLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

İnsanların gözleri nasıl böyle kör olur? Ezan'ı kısmak için Meclis'e önerge veren bir partiyi sen nasıl desteklersin? Çarşaf yırtan CHP'ye oy verirken Allah'tan korkmayacak mısın? Bunun vebailini nasıl ödeyeceksin? Ben bana oy vermeyecek kişilere hakkımı helal ediyorum. Ama CHP'ye oy vereceklere hakkımı helal etmiyorum.

"BENİ DİNLEDİLERSE MUHASEBE EDERLER"

İnanıyorum ki bu saydıklarımı düşünen bütün hizmetteki kardeşlerim bu akşam eğer beni dinlediyse muhasebeye oturacak. Allah aşkına otursun istihareye yatsınlar. Ben giremem o istihareye ama ona emir verenler de giremez. Allah ile kendi arasında kalıyor. Rabbine sığınsın doğruyu görsün. Ben inanıyorum ki doğruyu görecek. Görende Allah aşkına beni arasın “bende gördüm” desin de yarın akşam televizyonda anlatayım."